top of page

   Prop  de Barcelona, enmarcada en una zona privilegiada, la nostra casa rural ofereix a famílies o grups d'amics allotjaments independents per a disfrutar d'una estada relaxada en un marc imcomparable allunyat de la ciutat, on podreu disfrutar del cant del ocells o de la fressa del vent entre els arbres, al mateix temps que contempleu les vistes del Montseny.

 

   Can Sant Joan és una propietat privada de més de 20.000 m2 a la vessant de la muntanya, amb una gran quantitat de pins, alsines i plantes autòctones. Tot i estar al mig de la natura, situada a l´interior del Parc  Natural de la "Serralada Litoral" entre el Vallès i el Maresme, Can Sant Joan es troba a 2 km de l'entrada de l'autopista C-60 que conecta amb la A7 i la C-32. També disposa de conexió ferroviària a Granollers (8 km) i a Mataró (12 km).

 

   A l'interior de la finca hi ha dues cases independents amb una separació d'uns 100 m. Les dues cases estan situades al final d´un camí privat i a una distància de 400 m de la carretera de Parpers, que uneix Mataró i La Roca del Vallès, carretera molt poc transitada però molt utilitzada per aficionats al ciclisme.

 

   La finca està totalment vallada i cada una de les cases disposa del seu propi espai per aparcar els cotxes i la seva pròpia barbacoa coberta.  Les dues disposen de conexió wifi i estan adaptades per a minusvàlids.

LA MASIA

 

   És una casa de 130 m2, dividida en dues plantes i construida el 1951 segons el model tradicional de masia catalana. Restaurada totalment l'any 2013.

 

      Està  preparada per allotjar 10 persones..

LA CASA GRAN

 

    És una casa de 240 m2, restaurada l'any 2008. Disposa d'aire condicionat i conexió wifi.

 

    Està adaptada per a minusvàlids i preparada per poder allotjar còmodament 10 persones.

bottom of page